Besnik DEDA

 

 

PERKTHYES I AUTORIZUAR PER GJUHEN SHQIPE

Ekspert Gjyqėsor pranė Gjykatės sė Apelit nė Paris

Ekspert i miratuar nga Gjykata e Lartë

 

        Hyrje    Frėngjisht    Shqip     Kontakt

 

PERKTHIME DOKUMENTASH TE CDO LLOJI

  • Përkthime të autorizuara dokumentash administrativë :
    akte të gjendjes civile, diploma të ndryshme, patenta, libreza, çertifikata, vërtetime, vendime gjykate, etj.
  • Përkthime të dosjeve për kërkesë azili politik ose territorial të bëra për organet e ngarkuara me trajtimin e tyre, si OFPRA, CNDA, etj.

 

  • Përkthime teknike dhe letrare.

 

 

 

 

 

ASISTENCE PER PERKTHIM NE CDO FUSHE

  • Pranë gjykatave, prefekturave, bashkive, kabineteve të avokatëve, autoshkollave, spitaleve, shoqatave, organizatave, fondacioneve, etj.